78154

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Aleš (91.235.183.14) --- 19. 8. 2013
Re: Řepkový˝ med

Já bych spíše přikládal větší význam šlechtění řepky. Původní odrůdy byly z většiny hmyzosnubné (tak z 80% hmyzosnubné a z 20% větrosnubné). Současné odrůdy jsou šlechtěny na zvýšení větrosnubnosti (aby nepotřebovaly k dosažení vysokých výnosů hmyz - váže i na postřiky, jež jej hubily). Poslední odrůdy jsou prý již z 80% větrosnubné - tudíž zákonitě tvoří mnohem méně nektaru a je pro včely nezajímavá.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 62122


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu